gloria tågtripp hjärtestripp

Tjenare babes!
Fick mental nackspärr med blicken mot backspegeln härom natten, och tänkte att shit - dags att skriva här. Varför? För att bevisa livets storhet såklart! Hur explosivt och nakendramatiskt fantastiskt det är!

(Bilder delvis kallblodigt stulna av goda vänner (eftersom jag inte orkar ta tummen ur röven och scanna in några neg för tillfället). Bland annat kära hanna som ni ju känner till! )

Arma, ljuva friska tid. Så mycket som finns i den! Så mycket fint!
Så många fantastiska händer att krama och skaka, eller tafatt och nervöst knappt våga nudda. Så många papper att hälla färg över, åh! Som alla ackord att spränga trumhinnorna i ren extas med! Alla människor att värma sängar och bröstkorgar med! Grafittimålade övergivna hus! Att skriva skrivmaskin i takt med fosforprosa mellan orangea väggar! Att stå framför en femtio år gammal tavla få klump i halsen för att den tar en så med storm, får välmodet att växa i en och hjärtat att slå tre gånger så snabbt. Att våga prata med personer som man egentligen inte borde våga prata med! Att våga vara kär i en så fel person! Att sjunga fast man är sämst i hela världen på det! Poesi! Nakenbad! Skrika! Dansa! Att våga åka till andra sidan jorden helt själv! Att aldrig gå och lägga sig, utan bara måla och måla och måla flera dygn i sträck. Att äta vad man vill när som helst var som helst. Att vandra i berg och lata sig på motelsängar och ha ett så himla stort äventyrsliv framför sig! Böcker! Att färga tyg! Mörkerrum! Att fylla sida efter sida med hjärnfordon och följa sina instinkter till fullo, för att man litar på dom. Åh ljuva liv! Ljuva Egon Scheile! Ljuva Karin Boye! Ljuva Allen Gingsberg! Ljuva Kerouac! Ljuva jag! Ljuva Patti Smith! Ljuva Hasselblad!


Alltså ja. Ni kanske tror att jag är hög nu, and maybe baby, men livet i love you so much stundtals. Även om du sticks och bits mest hela tiden, och tycks ta år och dar att tämja fullt ut så är du ju det bästa jag har.
Här är låtlistan som ekar och tjuter i mitt förmak just nu: Explosion.
(Jackson Pollock<3)
Och nej, livet är inte en sammetslen välkomnande smekvärld, men det ÄR SÅ VÄRT! Och inget av de exeptionellt fantastiska sakerna som mitt lilla liv lyckats innehålla det senaste året, skulle någonsin, någonsin NÅGONSIN inträffat om jag varit det minsta sjuk i någon ätstörning. Om jag skulle haft för lite energi i min hjärna så hade jag inte kunna växa mentalt så mycket som jag gjort det senaste året/1,5 åren. Och om några veckor flyttar jag till andra sidan jorden i ett år. För att spana in nya zeeländska maoriska människor, käka kiwiglass och se månen åt andra hållet. Så, mina goda vänner, bli friska! Bli glada! Snälla! Och våga vara fula när ni inte orkar leka plastic!
/sofia

RSS 2.0