Nu kommer sommaren!!

Hej på er alla! Idag när jag vaknade blev jag så ledsen, jag hadde hoppats på sol och fint väder. Men nej så var det inte. Jag satte på mig varma kläder, jeans, långarmadtröja och två tjocktröjor och gick iväg till bussen. När jag kom utanför dörren kom det en kall vindpust som fick mig att rysa till. Gick så snabbt jag kunde till bussen så att jag snart skulle få komma in i en varm buss. Innan bussen kom stog jag och tänkte i mitt huvud "snälla gud kan du inte vara lite snäll och göra så att solen skinner när jag åker hem från skolan". Haha man måste ju testa.
-
Japp och idag funkade det! När jag slutade skolan kl.11 så gick jag ut och då möttes jag av solens strålar. De värmde så skönt. Nu slapp jag gå och dra upp axlarna till öronen för att det var så kallt. Nu kunde jag bara njuta av solens varma strålar.

                                

-
När jag kom hem åt jag lunch med min mamma och min lillebror. Sen satte jag mig på altanen sol pluggade so. Efter ett tad var jag tvungen att öppna inglasningen för att det blev så otroligt varmt. Gick och satte på mig ett par jeans shorts och ett linne och jag flyttade ner till golvet. Första solningen i år!! Efter att tag blev jag så himla varmt så jag började svettas. Haha så himla underbart! Nn är sommaren på väg!
-
Nu sitter jag inne och försöker plugga hemkunskap. Ska skriva en uppsatts om vad kroppen behöver för att fungera. De har jag lärt mig mycket on nu är man gått på SCÅ i ett år.
-
Imorgon blir det lunch hemma hos Lisa. Ska bli så kul att träffa hemme! Haha var med henne hela helgen men jag sankar henne redan. Sen börjar jag skolan 12.30 och ska ha genomdrag av våran musikal Josef som va ska spela upp nästa helg. Uh är faktiskt lire nervös, men det kommer nog gå bra
-
Puss och kram <3 <3


Svar på fråga.

Anonym:
En liten fråga, var ni en till i multigruppen förut? Hittade en bloggare som hade hoppat av för att hon typ hade kännt sig utanför

Ja, i vår Multy Family-grupp består vi av 7 tjejer, och det gör vi fortfarande, anledningar till att det 7:e tjejen kände sig utanför är inget jag kan prata om här, det är hennes privata ensak.
Det jag kan säga är att när man ska bli frisk, och man tänker bli frisk i grupp, så måste man satsa, satsa, satsa. Faller jag, faller du. Alla är pelare till ett torn som kommer falla om en pelare faller. Det är väldigt svårt att kunna vara en stark pelare, att vara så stark så ingen annan faller, och mycket viljestyrka måste in.

Att få så mycket viljestyrka & motivation kan vara svårt. Vissa har inte kommit dit än, utan står precis vid dörren och ska ta klivet in.


Föresten! Jag läste någonstans att någon ville ha ännu en frågestund, en stor en, vad tycker ni?
Har ni några frågor som ni skulle vilja skulle tas upp av alla under en ordentlig frågestund?

/Ellinor

Ett hej

Dagarna går så rysligt fort. Blåser iväg, tillsammans med vårvindens friska luft.
 
Jag har haft en väldigt skön helg. I fredags var jag på "the last Bounce" tillsammans med käraste Maggie. Vi åt middag tillsammans (min mamma och syster var också med) på en mysig restaurang på söder innan vi begav oss till globen.  
Draget i globen var grymt under kvällen!! men jag kände dock att TÖNT-knappen stod och blinkade när jag höll lite smådiskret för öronen. Men faktum är att jag är livrädd för att få tinnituss.
Min kropp var helt slut när vi kom hem och jag dök direkt ner i sängen. Jag sov gott ända tills klockan var sju då jag vaknade och var helt klarvaken. Jag förstod inte på mig själv och tvingade mig att ligga i sängen och åtminstånde lossas sova tills klockan var åtta då jag väckte mamma till frukost.

Helgens lördag bestod av en mysig vårpromenad tillsammans med mor och syster. Jag stötte på blåsippor, vitsippor och tusselago på vägen, och dem stannade snällt och poserade för mig.
 

Resten av dagen bestod av Sims 3 spelning för hela slanten. Pappa lyckades dra bort mig till middagen, som till min förtjusning blev årets första grillning.
Sen spenderade jag dagen i tvsoffan tillsammans med en sjuk bror, syster och pappa.

Jag önskar er alla en riktigt härlig veckan. / Hanna



Min fina lilla 60-taling...

Åh, äntligen är den klar! Klänningen jag har sytt, bråkat och sprättat upp på är nu klar att bäras i sommarsol (om den någon gång vill visa sig igen).
~
Nu sitter jag och lyssnar lite på denna Elvis-låt under täcke och filt.
Hoppas alla njuter av livet. Jag vill bara ge en liten vink om att vi alla finns här för er, så om det är någonting, så säg gärna till!
Vill ni ha kontakt med mig privat får ni gärna lägga till mig på Facebook (Ellinor Kraft), skicka bara ett meddelande så jag vet vem ni är.
PUSS

Svar på fråga, och lite till.

Hej alla tjejer!
jag har en fråga som jag helst skulle vilja att ni alla svara på. Min kompis håller på att kämpa sig ur anorexin, jag vet att det kan ta lång tid att kämpa sig loss men hon verkar ha kommit tillbaka i det hela. Hon springer i varje trappa hon ser, vägrar att sitta och "små tränar" så fort hon får chansen. Det kanske bara är det att det tar lång tid att "friskna till" men jag börjar bli orolig, borde jag bli det eller är der helt normalt?

Kramar och pussar till er alla, ni är är alla jättestarka som vågar skriva om Anorexin!

Jag vet att det kanske verkligen inte låter så tröstande, men att under tillfrisknanden så är det inte alls ovanligt att få små återfall.
Jag tycker absolut inte att du ska oroa dig dock, det är som sagt vanligt, och jag kan verkligen garantera att alla vi flickor på EscapeAna har fått den där obehagliga känslan "vågar jag? Nej! Aldrig, de ska aldrig få mig frisk! Men jag vill bli lycklig..." Så håller man på hela tiden, man är nästan lite schizofren.
Det du skulle kunna göra är att antingen prata med henne och säga vad du tänker, men ta det väldans förstiktigt, så hon inte blir sårad eller påhoppad. Om inte det fungerar så kan du ju nämna det för hennes föräldrar.
För även om det bara är ett "litet återfall" så kan vad som helst utvecklas.
Kom ihåg att hon med all säkerhet kämpar mellan miljarder tankar, alla som säger hela olika saker, i hennes huvud, och att hon kanske tillslut bara väljer det hon känner sig trygg med.
Hoppas det löser sig, berätta gärna hur det går!♥
Hihi, lite småunderlig/kul video jag hittade från den här bloggen
Nu ska väl jag fortsätta med min bullbakning!
Puss!
/Ellinor

Läget

Mitt läge är ostabilt, och jag hatar det. Jag hatar att inte kunna bestämma mig, jag hatar att alltid få så mycket alternativ att mitt huvud spricker och jag hatar läget jag är i nu.
Ett mellanting mellan att välja två vägar. Jag vet vilken väg jag borde ta, vill ta, mår bäst av att ta. Men samtidigt vill mitt psyke inte lyda.
Jag hatar att vara maktlös i min kropp. Jag känner mig instängd, kvävd. Just nu söker jag all hjälp som är möjligt. Även fast mitt huvud skriker och slås väljer jag hjälpen bort från det här läget. För vet ni? ... Det SUGER!



Bild
Även fast det är som det är så känner jag mig ovanligt stark. Jag har med mig ett stort föråd med ord och peppande meningar som jag kan ta till mig om demoner spökar med mig. För nu har jag viljan mer än någonsin, vilket jag inte hade för någon/några månader sen.

Det är bara att bryta som gäller. Bryta tankesett och dåliga vanor som skiter ner min vardag.

Nu är jag på gång. Halllllåååå livet, här kommer jag!

Hejsan hoppsan!

Heej alla underbara människor! Insåg just att det var skit länge sedan jag skrev något. Fy mig! Men mitt liv har rullat på, ibland bättre och ibland sämre. Men just nu är det faktiskt helt okej.
-
Idag har varit en skön dag. Har varit på etnografiska museet, handlade typ om rasbiologi. Det var ingen höjdare men det var hämskt att se och höra allt. Jag så en film med en liten handikappad flicka som blev behandlad som ett objekt av några läkare i tyskland för länge sedan. Usch det var hämskt!
Sen åt jag lunch med min mamma, på sushi yama vip centralen. Mums vad det är gått med sushi! Sen åkte vi hem och jag har försökt att skriva en uppsats till hemkunskepen... Gick inte så jättebra men imorgon ska Lisa hjälpa mig.
-
Imorgon ska Lisa sova hos mig! För jag är ledig på torsdag och hon börjar inte jobba förens efter lunch. Vi ska ses efter att jag varit i skolan, heldag profil med kostymprovning och genrep inför våran slutproduktion Josef. Är nästen klar med kläderna jag ska sy. Vi kommer skrata och mysa hela kvällen. Vem vet det kanske blir något lite extra gått till kvälliset. Så morgondagen kommer bli kanon, förutom att jag måste gå upp 4.40 på morgonen.
-
Vet inte om ni vet men nu är det bestämmt!!!! Jag och Lisa åker till spanien den 17 juni från arlanda och kommer hem den 24 juni. Åh det ska bli så himla kul!
-
Hoppas ni mår bra, för det förtjänar ni!
PUSS <3

Här är en bild på mig. Vet att det var någon som ville ha de :P

It's over

Jag skulle väl kunna säga att jag är frisk nu. Alltså, visst jag går fortfarande till SCÄ men det är inte samma grej längre. Den här tjejen är nu borta:
båda bilderna från december 2008
bild från mars 2009
och hon har ersatts med den här tjejen:
april 2010
mars 2010
mars 2010
-
-
-
-
-
min tid med ana är över nu. däröfr kommer jag antaligen sluta blogga här. jag tänker inte bli sjuk igen. been there, done that. jag har varit inlagd, jag har haft nattvak, jag har fått hjärtproblem och isolerat mig från omvärlden. men nu lever jag igen. jag mår bra nu. mina enda problem är mina tonårsproblem såsom vänner och killar (och mina sömnproblem) men jag mår inte dåligt alls över maten.
jag är inte friskförklarad på scä eftersom man ska hålla sig stabil ett längre tag och ha mens i minst tre månader i rad, men jag tror att till hösten kommer jag bli friskförklarad och helt släppt från SCÄ. men då ska jag antagligen börja gå till bup för andra småsaker, ahha. imorgon ska jag i alla fall till scä och snacka mediciner med föräldrarna och min läkare annika. sen ska jag nog vägas, det gillas inte så därför tänker jag inte kolla på vågen. fett ovärt ju.
hoppas ni också vill/kommer bli friska någon dag.

Utan svar



Alla landar någonstans, det är ju en garanti. Men frågan är vart?
Vart kommer jag vara när jag vågar släppa taget om ballongen och vaja sakta ner till marken? Hur kommer det se ut? vem kommer jag att vara?
Just nu har tusentals med frågor party i mitt huvud så jag får huvudvärk. Jag är så förvirrad, så in i helskotta förvirrad och orolig. Alla dessa frågor, utan några svar.


Please remember how I feel about you.

Bänkar är bra att ha.
Tyvärr har jag tappat bort källorna till de nedersta bilderna.

Hoppas alla har haft en underbar helg och fortsatt fantastisk april♥

God morgon/god förmiddag

Då var lovet snart slut. Tråkigt - Ja. Men ändå ganska skönt.
Jag tycker att jag har fått ett mycket avslappnande lov trots allt, och har mest vilat, tagit dagen som den kommit och gått i myskläder dygnet runt.
Nu får man inte glömma att jag har prao i två veckor som börjar i morgon. Så ingen skola i två veckor till, snacka om underbart!
Jag ska nog inte bryta trenden med mjukiskläder idag. Tänkte gå runt som en zoombie idag igen och kanske sova en stund. Det låter så otroligt lockande just nu.
Har ni haft ett bra lov allihopa? Beklagar det dåliga uppdaterandet, blir nog bättring ska ni se. Alla fall från mitt håll.
/Hanna

Färga håret!!

Nu sitter jag här med färgnig i håret, tillsammans med malin och Agnes. Malin har varit snäll och kletat in mörjan i mitt hår. Det är mörk färg som gäller här, ganska jättemörk faktiskt. Hoppas det blir bra! Anars skyller jag på Malin, haha. Nej då det kommer nog blir jättefint!
Nu har färgen suttit i mitt hår i 20 min så nu ska vi gå och tvätta bort det.
SPÄNNANDE!!!! Återkommer med resultatet!
Puss

Lite mer NORMALT.

Idag har jag ätit massor med gott. Lite läsk utanför schemat sådär, och sen på kvällen smakade man lite pommes frites här, några lökringar där (fast det var inte så himlans gott tycker jag personligen då) några tuggor från en chokladmuffin där, och en klick glass på det då.
Det kändes normalt, så därför känns det helt underbart.
Jag skäms inte för att berätta det här, för detta är vad som står under kategorin "NORMALT", med blinkande, glittriga, färgglada bokstäver, och det måste ni veta, nununu. Det är normalt. Fint. Så underbart. Att inte bry sig. Så fullt så fungerande.
Det känns bra. Ellinor beter sig som en normal tonåring, som skrattar så att hon viker sig dubbelt, ler lite extra mot den söta pojken där borta, smaka lite på den goda vanlijglassen, och den fluffiga muffinen.
God natt på er, sötnosar.

Vår i luften

Hejsan alla små turtoduvor!
Jag känner att det var allt för länge sen någon skrev, speciellt jag. Lovet hittills har varit übernice. Jag har hunnit med så mycket som födelsedagsfirande, påskäggs letning, påskäggs ätning, skräckfilms tittande, påskäggsmålning, släktfest, myskväll med Ellinor och en heldag på spa tillsammans med Ellinor och Sofia.

Det var inte lite saker det inte. Livet har rullat på som vanligt, och vädret gör mig oerhört glad. Gårdagen var helt otroligt skön, jag, Sofia och Ellinor åkte tidigt till hasseludden Yasuragi. Dagen bestod av baddräckt, japanskt, varma källor och fnitter. Men också en härlig harmoni som gled igenom min kropp och jag tvingades till att ta det lugnt.
När jag kom hem igår somnade jag direkt efter kvälliset, som jag ville ta lite tidigare just för att få sova. Men min natt var dock inte lika harmonisk. Jag har vaknat, vänt mig, vritit mig osv. Så när jag sedan gick upp halv åtta för att äta frukost var jag lika trött som kvällen innan.
Men jag tog beslutet att gå och lägga mig efter frukosten. Jag somnade på studs och vaknade 2.5 timmar senare.

Underbara ni, ursäkta alla vårat stora frånvarande. Men istället för att sitta vid datorn och vänta på inlägg, ut och lev. Jag lovar, ni kommer inte bli besvikna.

Kram


Våren är här!!!

Imorse när jag vaknade sken solen! Så himla underbart! Jag älskar våren, man kan ha på sig ytterkläder och ändå känna sig fin. Att slippa ha på sig en stor ful jacka som man känner sig ful och tjock i. Så skönt att slippa det! Och gissa var jag satt och läste min bok idag?! På min inglasade veranda, det var riktigt skönt! Solen värmde min kropp och allt kändes så himla bra. Nu är våren här!
-
Vid lunch kom min farmor och farbror hit. Pappa grillade fläskfilé på våran gasolgrill och till det hade vi rotfrukter. Vi satt på verandan och åt, satt med en lite fillt men det var ändå vart och skönt. Så himla härligt.
-
Sen till fika/mellis fick de andra prinsesstårta och jag åt mumsig fruktsallad med sojalatte till. Fruktsallad får mig att känna mig ännu mer "vårig". Åh jag älskar våren!
-
Min farmor och farbror kom ju upp för att fira mig. Jag fick lite blommor och sen så ska jag få ett par hunter stövlar, som jag beställt på Internet Hoppas de kommer snart!



Hunter Original Tall Chocolate

Nu måste jag gå ner och vara lite social igen.
Pussar och kramar

Min födelsedag!

Igår (1:a April) fyllde jag 16 år. Dagen började med lite packet från familjen, jag fick bla. ett par röda converce, en timmes helkroppmassage, nevelpercin mm. Sen åkte jag till skolan och hade hemkunskap. Vi fick tvätta spisar, usch det var inte så kul. Men sen fick vi göra påskgodis och som vårullar med någon god blandning i. Min grupp hade hallon, lite chocklad, yurkisk yoghurt och kakao. Enligt de andra var de jättegoda.
-
11.20 åkte jag från skolan för att äta lunch hemma hos Lisa tillsammans meh Hanna. De hade dukat jättemysigt med fins glas och servätter. Vi åt asiatiska soppa från knorr, den är så himla god, två mackor med filadelfia och kalkon och ett stort glas sojalatte. Hanna har börjat gilla det! Sen satte vi oss framför tv:n lite och kollade på en natt på museet.
-
Kl.14.00 åkte vi in till stan för att möta upp Julia och vi gick till café aveny. Vi år morottskaka. Den var skitdyr, men men det var min födelsedag då kan man unna sig det. 
-
Sen mötte vi upp Ellinor och sen bar det av det EKERÖ! Alla var så himla underbart alla var skitglada, vi satt på bussen och skratta och sen när vi var framme tog vi av oss jackorna och tog fina vårkort, bilderna kommer lite senare.
-
Vi år taco till middag med coca-cola. Mamma hade dukat jättefin med en lite snödroppe på servetten (en vårblomma). Vi satt coh pratade och åt, så himla mysigt. De sjöng jag mår hon leva för mig, hihi.
-
Efter maten gick vi till okq8 och hyrde filmen, fredag den 13:e, skräkis. Sen var det dags för överraskningen!!!
Gissa vad det var!? PÅSKÄGG med lite godis i!!!!

Påskaharen hade gömt äggen i trädgården så vi gick ut och letade. Haha man kände sig som ett litet barn igen. Sen gick vi in och satte oss i soffan och satte på filmen och åt GODIS. Mums alla tyckte det var skitgått! Vi satt och kollade på fimlan och när den var slut kollade vi på because i said so, hihi en jätterolig film!
-
Sen gick vi och la oss och pratade i sängen. Haha vi skratade och hade jättekul men tillslut var det dags att sova. Vet inte vad klockan var men den var kanske 1.00.
-
Den här födelsedagen var den bäste på länge!! Så himla mysigt! Älskar mina tjejor. Juste jag fick VÄRLDENA bästa present! En shopping runda men mina tjejor, 750 kr att shoppa för och en fika. Åh helt underbart. Ska bli så himla kul!
-
Tack för att ni gjorde min födelsedag så himla dag!!! ÄLSKAR ER <3 <3
PUSS <3 <3

 


Hos kajsa..

Nu sitter alla brudar någonstans i kajsas rum och leker/sminkar sig/tar bilder/kastar toffsar. Hihi, vi alla saknar sofia som är i någon backe någonstans där snön hör till. GRATTIS KAJSA !

RSS 2.0